Isis Nigra Nox
Postituste arv : 55 Join date : 01/08/2011
| Pealkiri: Isis'e suhted Esm Aug 01, 2011 4:00 pm | |
| lapsepõlve sõbrad ; Tean sind peaaegu sünnist saati... parimad sõbrad ; Teame teine teisest peaagu kõike. head sõbrad ; Meil on omad naljad ja teame teine teist juba kaua. lähedased sõbrad ; Me oleme natuke nagu perekond aga siiski sõbrad nagu perekond ; Sa oled mulle perekonna eest lahutamatud ; Keegi ei sa meid lahutada vastu meie tahtmist. kuriteo kaaslased ; I’ll come back sõbra sõber ; when you call me vaenlasteks pöördunud sõbrad ; no need to say goodbye alles tutvunud ; Tean sind natuke aega... oled mulle võõras aga saame hästi läbi tuttavad ; Aa... Kuskilt tean sind...?
.::Armastus::. armastaja ; anywhere you go anyone you meet tõeline armastus ; Sa tõesti meeldid mulle... praegune kaaslane ; Praegu on kõik veel täiuslik... mõlemapoolne armumine ; Ma armastan sind ja sina mind, aga kumbki ei julge seda öelda... keelatud ; I’ve got too much to lose salajane ; Meie armastus on keelatud petmine ; I love ju but... toetavad sõbrad ; Aitan sind läbi kõiksest mis ette ka ei tuleks! ühepoolne armumine ; Ma armastan sind aga sina mitte... endine ; Kunagi meeldisid mulle...enam mitte. Silma rõõm ; Üks pilk sulle ja juba ongi korda läinud päev.
.::Viha::. vaenlased ; Hoia eemale või ma löön! tüütus ; Mingi pinisev putukas mu kõrvas...KAO ÄRA!(või ma toon piitsa) rivaal ; Riivalitseme pidevalt... kartmine ; I scared of you... vaenlasteks pöördunud sõbrad ; Kuidas sa võisid mulle nii teha? armukadedus ; Meile meeldib sama poiss... talumatu ; Me oleme erinevad...Sa käid mulle närvidele! kadedus ; Kadestan sind pidevalt ühe või teise asja pärast. heitunud ; look at the sidewalk cracking under usaldamatus ; Me ei usalda sind ja ei hakka seda ka kunagi tegema! ühepoolne viha ; Ma vihkan sind, aga sa... kahepoolne viha ; Kui kokku saame läheb kohe lahti kas vaidlus, sõnasõda või kaklus. nuga selga ; Petsin sind, ja teen seda veel! petetud ; Petsin korra ja sain mis tahtsin, kuid haav jääb su hinge igaveseks. pinge ; Sinu läheduses olen nagu elektri laengu alla julgemata sulle midagi öelda või isegi otsa vaatata. Mängult vaenlased ; Teiste juures olekult turtsume nagu kask kõusti kunagi üks teise peale, aga tegelikult oleme sõbrad. jälestus ; Kuidas sa saad NII rõve olla?!
.::Perekond::. vend ; Oled alati olemas ja pidevalt kakleme aga sa oled siiski mu vend. õde ; Oleme sarnased välimuselt kuid sisemiselt täiesti erinevad inimesed. ema ; No palun! Ma tõesti oskan ise ka...MA EI OLE ENAM LAPS! isa ; Kurat, paps mul on aeg oma elu elada! nõbu ; Vist kuskilt tena sind, Oled sugulane? onu ; Oled tore ja mulle meeldib so nalju kuulata tädi ; are you beautiful and pale vennatütar/õetütar ; Nii emasse... vennapoeg/õepoeg ; Tõega täpselt nagu isa! Vanaema ; Mulle tõesti ei meeldi tikkida! Vanaisa; Toetun diivanile ja kuulan õhinal sinu lugusid.
.::Muu::. hea mõju ; smoke! smoke! halb mõju ; Sign of the devil! õpetaja ;Käi kanni ma ei viitis! klassikaaslane ; Witch, Witch! ähmased mälestused ; Sa olid see...noh see tüüp... sa oled mu unustanud ; Kuidas sa võisid? pole kunagi kohtunud, kuid kuulnud küll ; Kes sa veel oled? Kas see... Kui tahad, täida - Nimi?- Kes sa olla soovid?- Miks? -__________________________________________Nimi?- Jade A. Mason Kes sa olla soovid?- Alles tutvunud Miks? - Võiks ju olla. ____________________________________________ Nimi?- Pixie A. Raquel, Jr. Kes sa olla soovid?- Ebameeldiv Miks? - James ja Carlos on nii et meie ka nüüd . __________________________________________ Nimi?- Juliana Z. Parker Kes sa olla soovid?- Lähedased sõbrad. Miks? - Tuju tuli. ____________________________________________
Viimati muutis seda Isis Nigra Nox (Kolm Aug 03, 2011 5:59 pm). Kokku muudetud 3 korda | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Isis'e suhted Esm Aug 01, 2011 4:14 pm | |
| Nimi?- Jade A. Mason Kes sa olla soovid?- Alles tutvunud Miks? - Võiks ju olla.
|
|
Isis Nigra Nox
| Pealkiri: Re: Isis'e suhted Esm Aug 01, 2011 4:20 pm | |
| | |
|
Pixie A. Raquel, Jr.
Postituste arv : 141 Join date : 01/08/2011
| Pealkiri: Re: Isis'e suhted Teis Aug 02, 2011 5:56 pm | |
| Nimi?- Pixie A. Raquel, Jr. Kes sa olla soovid?- Ebameeldiv Miks? - James ja Carlos on nii et meie ka nüüd . | |
|
Isis Nigra Nox
| Pealkiri: Re: Isis'e suhted Kolm Aug 03, 2011 1:52 pm | |
| | |
|
Juliana Z. Parker
Postituste arv : 21 Join date : 01/08/2011
| Pealkiri: Re: Isis'e suhted Kolm Aug 03, 2011 5:38 pm | |
| Nimi?- Juliana Z. Parker Kes sa olla soovid?- Lähedased sõbrad. Miks? - Tuju tuli. | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Isis'e suhted | |
| |
|