Hollywood Arts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hollywood Arts

Etiam tempus suscipit

PealehtPortalLatest imagesOtsiRegistreeriLogi sisse

Üksinda logelemas

Go down 
4 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorTeade
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

Postituste arv : 141

Üksinda logelemas - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:07 pm

''Mm, tore,'' ütle tüdruk selle pastaka kohta rõõmsalt. Tal oli ka Adium (sama mis msn) lahti, et rääkida oma sõbrannaga. Ja vennaga.
Tagasi üles Go down
Sam James Bettley

Sam James Bettley

Postituste arv : 111

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:12 pm

''Annaksid pastakat?'' palus James tüdrukult.
Tagasi üles Go down
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:19 pm

''Ahjah, kohe,'' ütles tüdruk ning hakkas kotis jälle tükk aega sorima. Ta kuulis valesti poisi suust. Aga noh. Ta leidis pastaka tema lina peal, sest ta kasuatas seda. Tal oli piinlik, kuid ta võttis pastaka ning andis selle Jamesile. ''P-palun!''
Tagasi üles Go down
Sam James Bettley

Sam James Bettley

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:25 pm

''Aitäh.'' tänas ta siis teda ja kirjutas enda numbri üles ''Näed võta.'' ütles James ja ulatas Pixie'le pastaka ja paberi.
Tagasi üles Go down
Cecelia Jones

Cecelia Jones

Postituste arv : 22

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:28 pm

CeCe oli just randa jõudnud. Oli imeilus ilm ja tüdruk kasutas seda ära. ''Hei!'' hõikas ta natuke kaugemalt mingile poisile ja tüdrukule, keda ta veel ei tundnud.
Tagasi üles Go down
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:30 pm

''Oh, tänan,'' ütles tõdruk punastades. Ta võttis paberi ning kirjutas numbri ka endale arvutisse üles ning viskas pastaka kotti ning pani paberi ilusasti ära. ''Oh, hei!'' lehvitas Pixie punapeale.
Tagasi üles Go down
Sam James Bettley

Sam James Bettley

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:35 pm

''Amm tere!'' tervitas siis ka James uut tüdrukut ja hakkas telefonist laulu valima.
Tagasi üles Go down
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:36 pm

''Tule siia!'' viipas tüdruk uuele tüdrukule ning tõmbas oma koti koomale.
Tagasi üles Go down
Cecelia Jones

Cecelia Jones

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:37 pm

''Ja te olete?'' küsis CeCe lõbusalt, ise samal ajal lähemale astudes. ''Ma olen muidu CeCe,'' oli ta valmis juba ennast tutvustama.
Tagasi üles Go down
Sam James Bettley

Sam James Bettley

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:41 pm

''Ma olen James.'' tutvustas ta ka ennast ja pani laulu Asking Alexandria-Not The American Average peale ''Ma loodan, et teile meeldib Metal muusika.'' ütles ta siis tüdrukutele ja hakkas vaikselt kätega trumme mängima.
Tagasi üles Go down
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:45 pm

''Mina olen Pixie,'' ütles tüdruk CeCele, ''Rõõm tutvuda!''
Tagasi üles Go down
Sam James Bettley

Sam James Bettley

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:54 pm

James vaatas korra TheSlap'i ja naeratas Pixie'le seejärel kirjutas ta midagi vastu ja vahetas laulu ära Asking Alexandria-Breathless.
Tagasi üles Go down
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 7:55 pm

Kui Pixie pani Jamesi naeratust tähele siis ta hüppas otsemaid TheSlap.com'i ja vaatas mis oli toimunud.
Tagasi üles Go down
Sam James Bettley

Sam James Bettley

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 8:01 pm

James vaatas enda telefoni uuesti ja vaatas Pixie't imeliku näoga ''Mida.. ei ole võimalik.'' pomises ta omaette ja tegi õela naeratuse telefonile.
Tagasi üles Go down
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 8:03 pm

''MIs?'' küsis tüdruk mida-ma-tegin? näoilmega.
Tagasi üles Go down
Cecelia Jones

Cecelia Jones

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 8:05 pm

CeCe muigas, kui nägi seda naeratust Sam'i poolt Pixiele. Teiste suhted olid tema jaoks väga huvitav asi. ''Mis juhtus?'' küsis CeCe huviga, kuuldes Sam'i hüüatust.
Tagasi üles Go down
Sam James Bettley

Sam James Bettley

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 8:06 pm

''Te ju ei hakka ometi minu pärast mingit võistlust tegema?'' uuris ta Pixie'lt murelikult.
Tagasi üles Go down
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 8:07 pm

''Ma ei tea, veel,'' ütles tüdruk. ''Ole rahulik, praegu,''
Tagasi üles Go down
Cecelia Jones

Cecelia Jones

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 8:07 pm

CeCe ei saanud teemast aru ja oletades, et nad mõlemad käivad Hollywood Arts'is, võttis tüdruk kotist oma pirnitelefoni ja uuris TheSlap'i.
Tagasi üles Go down
Sam James Bettley

Sam James Bettley

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 8:09 pm

''See oleks nii nice.'' pomises James ja naeratas õelalt omaette.
Tagasi üles Go down
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 8:14 pm

''Kõk on veel korras,'' ütles tüdruk ning patsutas poissi seljale.
Tagasi üles Go down
Sam James Bettley

Sam James Bettley

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyKolm Aug 03, 2011 8:17 pm

''Ma tahaks näha seda.'' ütles James ausalt välja ''Kuidas peaksid tüdrukud siis poiste pärast võitlema?'' uuris James Pixie'lt.
Tagasi üles Go down
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyNelj Aug 04, 2011 10:03 am

''Nohm, ma ei tea, aga mu venna üle näitkes kakeldi,'' tunnistas tüdruk. ''Ma ausalt ei tea.''
Tagasi üles Go down
Sam James Bettley

Sam James Bettley

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyNelj Aug 04, 2011 10:09 am

James tegi suu pärani lahti ''Ossa, tüdrukud kaklemas...'' unistas James ''seda tahaks näha!'' lõpetas ta enda lause ja hakkas midagi enda telefonis tegema.
Tagasi üles Go down
Pixie A. Raquel, Jr.

Pixie A. Raquel, Jr.

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 EmptyNelj Aug 04, 2011 10:11 am

''Aga praegu, lihtsalt chill'' ütles tüdruk ning suhtles arvutsie enda vennaga. ''Keegi ujuma tahab minna?'' küsis tüdruk CeCelt ja Jamesilt.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Üksinda logelemas   Üksinda logelemas - Page 2 Empty

Tagasi üles Go down

Üksinda logelemas
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 6Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Rannas ujumas ja logelemas